Picture of Martin van de Kolk

Martin van de Kolk

Putten, Netherlands

@KOLKnu

Date Certified: Oct 30, 2012

KOLK pr&communicatie biedt organisaties mogelijkheden doormiddel van interne en externe communicatie, bepaald publiek of specifieke doelgroep te informeren en te beïnvloeden met teksten, advertenties, publiciteit, promoties en speciale gebeurtenissen.

KOLK pr&communicatie signaleert in opdracht van organisaties trends en ontwikkelingen waarop een organisatie kan inspelen doormiddel van PR2.0 zoals weblogs, wiki’s, Facebook, Twitter en Linkedin. De kracht van KOLK pr&communicatie is op basis van een imago-onderzoek organisatie gereedschap te bieden hoe je een bedrijfsimago op een positieve manier kan beïnvloeden. Dit is veelal door het effectief in zetten van social media. Door hierin een duidelijk beeld te schetsten wat voor u als ondernemers of organisatie van toepassing is.

KOLK pr&communicatie geeft niet alleen het advies maar kan ook desgewenst invulling geven aan de uitvoering,  zodat u als organisatie zich kan focussen op de bedrijfsactiviteiten bied KOLK continuïteit aan uw sociale media beleid. We (ont)zorgen dat het werkt!

Share