Picture of Jos v.d. Voort v.d. Kleij

Jos v.d. Voort v.d. Kleij

Enschede, Netherlands

www.dagaz-coaching.nl

@dagaz_coaching

Date Certified: Nov 12, 2011

Na een lange carrière in het (internationale) zakenleven, heb ik een jaar of 6 terug nieuwe keuzes gemaakt. Op dat moment stond ik voor de keuze of ik nog een aantal jaren vanuit een koffer wilde leven of dat ik een andere richting aan mijn werk en leven wilde gaan geven. Ik heb toen besloten om mij te richten op de ander, de mens achter de persoon en ervoor gekozen om niet meer andermans ambities na te jagen. Hiermee heb ik invulling kunnen geven aan een lang gekoesterde wens.

Ik heb de post-HBO opleidingen voor Beroepscoach en als Arbeidsdeskundige afgerond. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NOBCO en de NVvA. Ik ben ook lid van de European Mentoring & Coaching Council.

Ik heb persoonlijk meer dan 6 jaar ervaring als adviseur en coach en heb enkele honderden cliënten in traject gehad. Mijn langjarige ervaring in het bedrijfsleven geeft me de achtergrond om met een zeer breed scala aan cliënten een coachingsrelatie aan te gaan. Ik voel me thuis op de werkvloer maar ook in de boardroom. Ik heb in 2008 Dagaz Coaching en Training opgericht om mijn eigen activiteiten verder te kunnen uitbouwen en nieuwe producten te ontwikkelen.

Door mijn lange zakelijke ervaring kon ik het niet laten om mijn deskundigheid als coach te combineren met wat ik aan ervaring opgebouwd had op het terrein van productief werken. Door mijn eigen kennismaking met de Getting Things Done methode is dat proces in een stroomversnelling geraakt. Ik heb daarom besloten om met Dagaz ook trainingen te gaan bieden in deze methode en daarnaast trainingen op het terrein van uitstelgedrag te verzorgen.

Als beroepscoach ben ik persoonlijk aangesloten bij de NOBCO. Hiermee ben ik onderworpen aan de Ethische Gedragscode voor Beroepscoaches en het daaraan verbonden Klachtenreglement.

Om mijn profiel op LinkedIn te bekijken klik je op de volgende link: LinkedIn profiel Jos van der Voort van der Kleij

Share