Picture of Frits Wille

Frits Wille

Gersloot, Netherlands

www.crmexcellence.nl

@fritswille

Date Certified: Nov 13, 2012

 

CRM excellence bestaat uit een uiterst gedreven club mensen met een echt CRM hart. Het organiseren en toepassen van klantgericht ondernemen, zodat onze klanten waardevolle relaties opbouwen en ontwikkelen, is al meer dan 20 jaar ons speerpunt. 

Als inhoudelijk gedreven CRM professional leg ik de verbinding tussen strategie en de praktische uitvoerbaarheid. Als Projectmanager (vanuit klant of leverancier), als CRM Coach (bijvoorbeeld als klankbord voor de interne projectleider) of als CRM Trainer (workshops of systeemtrainingen). 

Ik beschik over ruime ervaring met (complexe) projecten op het gebied van strategieontwikkeling, CRM implementatie en online (social) media. Als 'kernlid' van het Platform Klantgericht Ondernemen ben ik betrokken bij de organisatie van Inspirations (zie www.pvko.nl).

In mijn werk geniet ik van van mooie, eenvoudige ogende oplossingen voor lastige problemen. Buiten mijn werk van wind en golven tijdens het windsurfen en van een fanatiek potje basketball.

Specialties

CRM, Social Media,,Online Media, Marketing, CRM Software, Advertising, Productdevelopment, Projectmanagement, CRM Coach, CRM Trainer.

 

Share